Statusbanditen – Satsa din facebookstatus och spela om 150 kronor.

Facebook är ett trevligt tidsfördriv för många på nätet. Då jag även tycker att våra spel på Mr Green är väldigt underhållande tänkte jag att detta måste kombineras. Vi lanserar därför Statusbanditen där din egen statusrad på facebook är din valuta. Det betyder att du satsar din statusrad för att kunna vinna extra 150 kronor i form av en voucherkod.

Statusraden byter vi då ut mot ett litet humoristiskt meddelande medan du får 150 kronor. Självklart kommer vi inte att skriva något olägligt, det är inte riktigt Mr Greens stil.

Men kolla in det själv genom att klicka på länken här och testa det. Kom ihåg att du tills vidare måste godkänna facebookinloggningen för att kunna spela banditen. Du kan även spela i månadstävlingen där månadens högsta vinstsumma ger extra vinster. Här spelar du i dagsläget om en Ipod Nano och biocheckar. Vinnaren dras i slutet av månaden.

Lycka till och må din statusrad bringa dig lycka.

Med vänliga hälsningar

Daniel Oskarsson

Sverigechef
Mr Green

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *.

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>