Spela om 29 miljoner på vår nya bandit, Cleopatra Megajackpot

Som farfar brukade säga är det ibland bäst gå rakt på sak, speciellt om man som jag nu efter påsken är lite seg efter all påskgodis. Idag släpper vi ytterligare en bandit där mer än 29 miljoner kronor står på spel. Cleopatra väntar på att dela med sig lite av antikens rikedomar. Vi släpper även piratspelet Captain Quid´s Treasure Quest.

Loggan in här:

Nya Spel.

Cleopatra Megajackpot – 29 miljoner
För många är det hägrande storvinster som triggar igång lite extra adrenalin. Denna gång bjuder vi på en av antikens vackraste kvinnor som har fyllt sina skattkistor med 29 miljoner kronor som väntar på att hittas. Det kan vara bra att komma ihåg att du måste välja att spela med maxbet för att kunna håva in den riktiga storvinsten. 29 miljoner kanske inte riktig räcker till att bygga en egen pyramid men det är nära. Provspela här.

Captain Quid’s Treasure Quest
Pirater tycks aldrig bli tråkigt att göra spel och filmer av. Idag vill jag presentera Captain Quid som är sjuhelsikes pirat men med minnet verkar det vara sämre ställt. Hjälp honom att hitta alla skatterna som han grävt ner på diverse öar i bonusspelet.
Provspela här:

Till sist vill jag även tacka godistillverkarna som efter denna påsk omedvetet har motiverat mig att bege mig till gymmet igen. Efter ett antal påskägg och skålar med påskgodis är en viss viktökning målet för spydiga kommentarer. Men det är säkert i all välmening.

För Mr Green med en lite putande efter-påsken-mage under den gröna kavajen

Daniel Oskarsson

Sverigechef
Mr Green

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *.

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>