Lite störningar på Mr Green


Ibland så bara händer det. Nu under eftermiddagen har vår sida varit nere för räkning. En bugg har gjort att ett fåtal kunder har olyckligtvis drabbats. Som vanligt vill Mr Green vara öppen med vad som händer och vill nu be så mycket om ursäkt till de kunder som har drabbats.

Inga pengar eller spelomgångar har försvunnit då allt loggas i våra databaser. Dock kan det ha sett lite konstigt ut på den egna profilen hos vissa kunder. Inget har som sagt var gått förlorat dock. Våra flitiga och numera högröda tekniker har sprungit runt och trixat (det är den bästa beskrivningen jag kan beskriva deras aktivitet med är jag rädd för).

Kundsupporten kommer att höra av sig till de fåtal kunder som kan ha drabbats av detta.

Vi på Mr Green vill ännu en gång be de fåtal kunder som har upplevt någon olägenhet så hemskt mycket om ursäkt.

Daniel Oskarsson

Sverigechef
Mr Green

2 Comments

 1. Hejsan.

  Jag kan säja att samma problem finns i dag kvar 2010-03-03 då det försvann 2100;- för mig och 2010-02-02 så försvann det 70Euros med och i dag stängde dom igen mitt konto för gå till botten med problemet, nu vet inte jag nånting om jag kommer varken få nåt tillbaka eller nåt. :/ hela saken känns så olustigt. jag tror inte jag kommer få varken dom 600:- jag har som reservera uttag, eller dom 70 euros som jag hade 2010-03-02 eller dom 2100:- som jag förlorade i dag 2010-03-03.

  /Patrik

 2. Patrik – du bör ha blivit kontaktad av kundservice redan då vi identifierat de användare som är drabbade. Kolla din e-post (även spam-korgen).

  Om du inte fått något mail, kontakta gärna kundservice@mrgreen.com direkt och ange den e-post-adress du har registrerad på Mr Green.

  Med vänliga hälsningar

  Mikael Pawlo
  Managing Director
  Mr Green

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *.

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>