Grattis till våra senaste vinnare! Och glad påsk önskas!

Det är kanske för att Mr Green är av uppfattningen att vi alla är vinnare som vi pratar allt för lite om vilka som verkligen vinner pengar på vår sida. Det är lite synd, då det varje dag sitter lyckliga spelare hemma med ett litet berg av vinstpengar. Jag ska bättre mig, jag lovar. Den senaste tiden har banditen Blood Suckers känt sig mest givmild verkar det som. Kanske handlar det om den senaste tidens Vampyrtrend?

Maria vann hela 78 000 kronor på Blood Suckers för några dagar sedan. Benny ligger inte långt efter med sina 75 000 kronor. Men även Jeanette hittade rätt bland de storväxta myggorna på Blood Suckers och vann 48 000 kronor. Både jag och Mr Green vill passa på att gratulera dessa och alla andra som har vunnit hos oss.

Som vanligt sitter man lite och funderar över vad man själv skulle göra med sådana vinster. Min gamla favoritliknelse med att räkna i antalet bugg (tuggummi i lösvikt som förklaring för de yngre läsarna) är kanske lite svår numera. För vad ska man göra med 156 000 bugg. Man kan få stora käkmuskler kanske, men annars är det en ganska meningslös räknelek. Nu i påsktider kan man däremot köpa en herrans massa lösgodis. Maria skulle kunna fylla sina påskägg med 1,3 ton lösgodis enligt min kollega henrik…vilket kanske inte heller är det mest vettiga att spendera sina vinster på. Jag får nog fundera lite mer på detta.

Till dess får jag önska er alla en underbar och skön påsk.

För Mr Green med påskris i knapphålet.

Daniel Oskarsson

Sverigechef
Mr Green

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *.

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>