Grattis till senaste veckans Storvinnare.

Det fortsätter vinnas pengar på vårt nätcasino. Även under sommaren har turen bestämt sig för att belöna ett antal spelare. Kanske som en liten tröst för det bedrövliga väder som vi har haft de senaste veckorna. Igår var det tydligen riktigt lyckosamt för många av våra spelare.

Först vill jag passa på att gratulera Deleram som har lyckats klicka fram 163 000 kr. på den alltid populära spelautomaten Blood Suckers. (Här biter jag mig i tungan för att inte dra något dåligt skämt om myggor och sommaren etc. Hoppas ni uppskattar att jag snålar med ”pappaskämten”.)

Som alltid brukar jag fantisera vad jag själv skulle hitta på med större vinstsummor. Denna gång drömmer jag om en resa till Seychellerna för två personer (som man även kan vinna på vår egen tävling kärleksrouletten). Sedan skulle jag kanske ställa till med en hejdundrande Kräftskiva där jag bjuder på 222 kg svenska jumbokräftor.

Utöver Blood Suckers så har även Den enarmade banditen Dead or Alive varit generös och betalat ut ca 78 000 kronor samt har namnet till trots Icy Wonders varit het och belönat en spelare med ca 52 000 kronor (jackpoten på 1,3 miljoner kan dockfortfarande vinnas). Både jag och Mr Green gratulerar er samt alla andra vinnare hos oss.

För Mr Green med flitigt använt paraply trots SMHI´s löften om sol och värme.

Daniel Oskarsson

Sverigechef
Mr Green.

1 Comments

  1. Grattis till er som vunnit pengar, hoppas bara på att MR green betalar ut pengarna åt er. Det gjorde dom inte åt oss som vann pengar på deras automater tidigare i sommar. Våra vinster tog de tillbaka trots deras utbetalningsgaranti.

    Vore bra om ni kontrollerade era maskiner innan ni lägger ut dem på eran hemsida så man inte blir bestulen på det man faktiskt vinner..

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *.

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>